O nama

O nama

SION GARD d.o.o. je preduzeće sa sedištem u Beogradu, osnovano 2007. godine. Naše poslovanje počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, kao i na apsolutnoj diskreciji i lojalnosti klijenata. Poslovanje SION GARD-a vođeno je ambicijom da u predstojećem periodu preuzmemo lidersku poziciju u Srbiji, pa čak i šire, u oblasti fizičko - tehničkog obezbeđenja i drugim srodnim oblastima.

Politika kvaliteta
Politika bezbednosti informacija

Sion licence

Takođe, među prvima u svojoj delatnosti ispunili smo sve uslove za dobijanje neophodnih licenci za obavljanje usluge privatnog obezbeđenja, a sve u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju.

* Licenca za vršenje poslova fizičko – tehničke zaštite lica i imovine i održavanje reda na sportskim priredbama, javnim skupovima i drugim mestima okupljanja građana; Licenca broj:217
* Licenca za vršenje poslova obezbeđenja transporta i prenosa novca i vrednosnih pošiljki; Licenca broj: 249
* Licenca za vršenje poslova planiranja Sistema tehničke zaštite; Licenca br 28445
* Licenca za vršenje poslova montaže, puštanja u rad i održavanja Sistema tehničke zaštite i obuke korisnika; Licenca br 28446

Naši ciljevi

Poslovanje SION GARD-a vođeno je ambicijom da u predstojećem periodu preuzmemo lidersku poziciju u Srbiji, pa čak i šire, u oblasti fizičko - tehničkog obezbeđenja i zaštite od požara. Želimo da Vam pružimo paket usluga koji će Vam olakšati svakodnevnicu, mi ćemo uštedeti Vaš trud i novac, obzebedićemo Vas i Vašu imovinu, urediti Vaš prostor, izvršiti skladištenje Vaše robe.

Najveća potvrda da je usluga kvalitetno izvršena su naravno naši zadovoljni klijenti, ali i to da smo među prvima u Srbiji koji su ovakvu potvrdu dobili i od strane Međunarodne zajednice i to kroz dobijanje sertifikata ISO 9001:2015. Činjenica da smo prvo preduzeće na teritoriji Srbije koje je uspostavilo integrisan sistem menadžmenta bezbednosti informacija ISO/IEC 27001:2013 i sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2015 dokazuje da ozbiljno pristupamo svom poslu i da je kvalitet zaista naša najveća snaga.

Kvalitet

Kvalitet pruženih usluga i zadovoljni klijenti su nam na prvom mestu. Svesni da su ljudski resursi ono što je najbitnije za dobro izvršenu uslugu, najviše pažnje posvećujemo odabiru kadrova. Da bi u tome uspeli imamo profesionalnu HR službu sačinjenu od diplomiranog andragoga, psihologa i trećeg člana komisije koji je zadužen za vođenje sektora one oblasti za koju se kadar bira (sektora fizičko-tehničkog obezbeđenja, zaštite od požara ili sektora čišćenja i održavanja).

Stručnost

Menadžment preduzeća SION GARD čine profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u oblastima koje čine jednu celinu i koje preduzeće SION GARD čine jednim modernim preduzećem. Privredno društvo SION GARD podeljeno je u više sektora. Svaki sektor čini direktor tog sektora, koordinatori ili kontrolori i radnici koji su direktni izvršioci tražene usluge. Sektori su podeljeni prema delatnostima koje obavljamo i prateće sektore koji su neophodni za efikasno poslovanje.

Poslovanje

Ponosni smo na saradnju sa ustanovama i institucijama od velikog značaja i visoke osetljivosti, kao što su organi državne uprave, škole, poslovni centri... Imamo i bogato iskustvo u realizaciji obezbeđivanja lica i dragocenosti.
Često smo bili nosioci posla za najznačajnije javne skupove i manifestacije, sa ponosom ističemo koncerte grupa "Roling Stones", "Duran Duran", "AC/DC", "Cool and the Gang".

Usluge

Negovanjem koncepta Just-in-time kontinuirano proizvodimo uslugu ugovorenog kvaliteta, u ugovoreno vreme i na ugovorenom mestu, što nas na tržištu rada prema ovom kriterijumu izdvaja od velikog broja naših konkurenata.

Cene

Naše pozicioniranje u odnosu na ovaj kriterijum je usklađeno sa trenutnom finansijskom situacijom u zemlji i regionu. Na nas mogu računati i mala i srednja preduzeće kao i veliki i svetski giganti.

Kvalitet

Nivo pozicioniranja SION GARD–a u odnosu na konkurenciju prema ovom kriterijumu je veoma visok. Možemo slobodno reći i da smo u Srbiji vodeći prema ovom kriterijumu, jer znamo da je kvalitetna usluga ono što nas održava na tržištu.